Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?

Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun!

Rekisteröidy »
Kotipuutarhuri

Mistä kompostori halvalla?

Aloitettu 19.04.2005 klo 15:54  •  Keskustelun aloitti ernesti  •  18 vastausta

Ajattelimme että meidän on pakko ostaa kompostori ruuantähteille muutettuamme omakotitaloon. Kysymys nyt vain kuuluu, että mistä löytäsin kompostorin halvalla. Joitain "tarjouksia" olen löytänyt mutta hinnat ovat olleet kuitenkin päätä huimaavia. Joten mistä apu? Ideoita?

sivu 1/3

Maapallokompostori 1...

25.04.2005 klo 12:58 Satu vastasi:

Maapallokompostori 129€ K-Raudoista, lämpöeristetty.Tukeva, luja rakenne. Rimpuloita ei kannata ostaa.

Itelläki on tuo kom...

02.05.2005 klo 16:44 Essi vastasi:

Itelläki on tuo kompostorin hankinta ajankohtainen ja ajattelin laittaa tollasen Maapallo-kompostorin kans, Rautsissa olis 119€ S-etukortilla.

Jos sinulla on sopiv...

02.05.2005 klo 19:53 Kaisa vastasi:

Jos sinulla on sopiva naapuri tai pari,hankkikaa kunnollinen yhteinen lämpökompostori. Hoitakaa vaikka vuorovuosin tai sopimuksen mukaan. Minulla on hyviä kokemuksia em. tavasta.Kirjoitinkin siitä pitkästi tälle palstalle,löytyy kompostorin paikkaa kyselleen multasormen vastauksesta. Anna palautetta!

Juwelin lämpökompo...

03.05.2005 klo 14:22 Hemuli vastasi:

Juwelin lämpökompostori n. 300 litraa maksoi 69 euroa. Ostin nyt huhtikuussa Agrimarketista. Hyvän kokoinen, ja toimii.Kompostoinnista on kokemusta usealta vuodelta, ja mielestäni paras - myös hinta/laatu suhteeltaan.

Juwelin lämpökompo...

03.05.2005 klo 14:23 Hemuli vastasi:

Juwelin lämpökompostori n. 300 litraa maksoi 69 euroa. Ostin nyt huhtikuussa Agrimarketista. Hyvän kokoinen, ja toimii.Kompostoinnista on kokemusta usealta vuodelta, ja mielestäni paras - myös hinta/laatu suhteeltaan.

Mikä malli tuo Juwe...

06.05.2005 klo 08:19 Katti vastasi:

Mikä malli tuo Juwel on? Yritin etsiä netistä, mutta tuon hintainen Juwel AeroQuick näytti olevan lämpöeristämätön. Meillä on sama kompostinetsintä käynnissä. Ensin suunnittelin sisäkompostoria, mutta en suostu maksamaan 300 euroa styrokslaatikosta! Onko kokemuksia tuosta maapallokompostorista? Joku täällä väitti, että se on "väärän mallinen" tms. Toimiiko silti?

Itse itselleen vasta...

06.05.2005 klo 13:58 Katti vastasi:

Itse itselleen vastaten: Juwel ei ole lämpöeristetty, nimi lämpökompostori tulee kuulemma siitä, että se tuottaa lämpöä - maahantuojan keksintöä. Kaikki kompostorit kylläkin taitavat tämän mukaan lämpökompostoreja...Löysin kohtalaisen edullisen Milko-kompostorin netistä, siihen ajattelin tutustua paikallisessa kaupassa seuraavaksi. Maapallon muoto epäilyttää ja tuollainen perinteisempi kuulostaisi paremmalta.

TÄytyy nyt todeta t...

19.05.2005 klo 17:34 Hemuli vastasi:

TÄytyy nyt todeta tuohon, että ostamassani Juwel kompostissa on lämpöeristys. Tässäpä ote:"Juwel-kompostorit valmistetaan lujasta, säänkestävästä ja ympäristöystävällisestä uusiomuovista. 5 mm:n paksuisen levyn sisällä on vaahtomainen lämpöeristys, jota täydentävät useat rakenteissa olevat ilmataskut. Sisälämpötila pysyy tasaisena ja voi ajoittain nousta jopa 70– 80 asteeseen. Korkea lämpötila nopeuttaa jätteiden hajoamista ja tuhoaa rikkaruohojen siemenet ja etanoiden munat. Myös Juwelin kokoamisjärjestelmä on patentoitu, joten kokoaminen (ja myös seinämän purkaminen tarvittaessa) on helppoa. Kompostin tyhjennys käy kätevästi kahden sivuluukun kautta"Ja tämä komposti todellakin toimii ja käy kuumana. Meillä hyväksi todettu.

Lisää kommentteja:123


Vastaa keskusteluun:

Sinun pitää olla kirjautuneena sisään, jotta voit osallistua keskusteluihin.
Kirjaudu sisään sivun yläreunasta tai rekisteröidy käyttäjäksi »

Yhteistyökumppanien yritysesittelyt
GreenCare
Fiskars
Puutarha Tahvoset