Kirjaudu sisään:
Unohtuiko salasana?

Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun!

Rekisteröidy »
Kotipuutarhuri

Mustasilmäsusanna

Aloitettu 07.06.2002 klo 14:29  •  Keskustelun aloitti Jonna  •  4 vastausta

laitoin kevättalvella mustasilmäsusannaa itämään parvekelaatikkoon, ja se lähtikin kasvamaan tosi hyvin. Siirsin laatikon pikkuhiljaa ulos (yöt sisällä) ja lannoitin sitä Puutarhan yleislannoksella kasvien ollessa noin parin kuukauden ikäisiä. Lannoituksen jälkeen alkujen kasvu pysähtyi ja lehdet kellastuivat ja kuivuivat. Oliko lannoitus liian voimakasta vai missä vika?

Kuvauksestasi päät...

13.06.2002 klo 13:26 Kaija Orkomies vastasi:

Kuvauksestasi päätellen oli liian voimakas lannoitus. Suosittelen kasteluveteen sekoitettavaa, jauhemaista Puutarhan täyslannosta mustasilmäsusannalle ja muillekin kesäkukille.

Moi!!Olen kasva...

17.06.2002 klo 16:05 satu vastasi:

Moi!!Olen kasvattanut tosi monia kesäkukkia itse siemenistä tai ostanut taimina. Suurin osa on onnistunut tosi hyvin, mutta mustasilmäsusanna ei koskaan ole oikein menestynyt, en tiedä onko sitten jotenkin tosi vaikea kasvatettava, vai mikä? Jos haluat upean, varman köynnöskesäkukan, osta seuraavallakerralla päivänsineä. Sitä on ainakin sinisenä ja fuksianpunaisena. Se kasvaa todella hyvin aina, ja kukat ovat tosi isoja ja upeita, jopa niin upeita, että joku on luullut niitä muovisiksi, kun ei uskonut, että ovat aitoja... Lannoitan kesäkukkiani niille varta vasten kehitetyillä seoksilla. Onnea yrityksiin!

Minulla mustasilmäs...

18.06.2002 klo 11:23 Sanna vastasi:

Minulla mustasilmäsusanna on lähtenyt kasvamaan hyvin ostamastani taimesta ja jopa kukkii jo kaksi viikkoa istutuksesta! Lannoitan sitä vain harvakseltaan.

Voiko "susannan" sii...

03.06.2003 klo 08:33 Marika vastasi:

Voiko "susannan" siirtää sisälle talveksi? Käykö se huonekasvista kuten muutkin viherkasvit? Olen ostanut sen amppelissa taimimyymälästä äskettäin.Vastaa keskusteluun:

Sinun pitää olla kirjautuneena sisään, jotta voit osallistua keskusteluihin.
Kirjaudu sisään sivun yläreunasta tai rekisteröidy käyttäjäksi »

Yhteistyökumppanien yritysesittelyt
GreenCare
Fiskars
Puutarha Tahvoset